Sneeuwschoen trektocht Skarvheimen, Noorwegen, maart 2013

Posted by Puffino on September 20, 2016

Op sneeuwschoenen langs berhutten trekken in Noorwegen is mijn grote passie in het leven. De ruigheid, de eenzaamheid, het wispelturige weer, het lijkt wel alsof ik ontdooi in die winterse vrieskist. Ik vind het heerlijk om door de vrieskou te trekken, met wind en slecht zicht. Wat doe ik mezelf en mijn tochtgenoten aan? We hebben een prachtige week gehad met mooi, lekker knisperend koud weer en prachtige landschappen!

We zijn gestart in Finse, makkelijk te bereiken per trein. Daarna te voet naar Geiterygghytta, en Kongshelleren. Daar hebben we twee nachten doorgebracht, waarna we dezelfde weg weer teruggingen. Aanrader voor iedereen die eens wil kennismaken met de Noorse bergen in de winter.

Deze fotoserie is vooral bedoeld om te delen met vrienden en bekenden, maar iedereen heeft hiermee een mogelijkheid tot een inkijkje in mijn grote hobby. Geniet van de foto's van Skarvheimen 2013.